國際大林水族網

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

查看: 1518|回復: 6

BB螳螂

1 (1).jpg 1.jpg 8400892171_bf21774b60_b.jpg 200910151654625.jpg 2009713163259418.jpg 20091015162721556.jpg 20091015163023228.jpg DSC_0020.JPG DSC_0032.JPG IMG_0045_resize.jpg

又脫皮成左年!

1 (1).jpg 1.jpg 8400892171_bf21774b60_b.jpg 200910151654625.jpg 2009713163259418.jpg 20091015162721556.jpg 20091015163023228.jpg DSC_0020.JPG DSC_0032.JPG IMG_0045_resize.jpg
呢位朋友 , 呢隻叫 " 闊臂螳 " !  
你貼D相唔齊喎 , 要唔要我成套借比你貼 ?
借人家圖貼要註明出處 , 如果唔係就偷圖啦 !
比幾日時間你改番 , 或 取消D圖 ,  唔係就投訴你偷圖 !

收到! 請加圖!  詳情 回復 發表於 5-9-2013 08:43
leuk9884 發表於 2-4-2013 15:41
呢位朋友 , 呢隻叫 " 闊臂螳 " !  
你貼D相唔齊喎 , 要唔要我成套借比你貼 ?
借人家圖貼要註明出處 , 如 ...

收到! 請加圖!

哥最近喜歡上了頂貼,因為,如果帖子火了,那有哥的功勞。
拿分走人呵呵,樓下繼續!
支持樓主闊臂螳漂亮